Ikimuistoisiin
hetkiin merellä

Intohimomme on elämä merellä. Grandezzalta sinulle, meren läheisyydessä rakennettu.

Meistä

Meren läheisyydestä

Grandezza-veneet rakennetaan Pohjanlahden rannikolla Kokkolassa ja Kalajoella. Olemme ylpeitä siitä, että toimintamme on osa seutumme vahvaa veneenrakennus- ja merenkäyntiperinnettä. Kaikki veneemme suunnitellaan ja rakennetaan kolmella modernilla venetehtaallamme.
Suomen länsirannikkoa pidetään suomalaisen veneenrakennusperinteen syntypaikkana. Vielä tänäkin päivänä suurin osa Suomen veneenrakennusteollisuudesta toimii tällä alueella. Tämä ikivanha taitoperinne näkyy veneenrakentajiemme ammattitaidossa ja kunnianhimossa työtään kohtaan, mistä syntyy Grandezza-veneiden tinkimätön laatu ja viimeistely.
Kesyttämättömän meren läheisyys sekä pohjoisen saariston vaihtelevat olosuhteet ovat asettaneet Grandezza-veneiden laadulle ja käyttömukavuudelle korkeat vaatimukset. Vuodenaikojen ja sääolosuhteiden vaihtelut toimivat luonnollisena ja vaativana testaus- ja kehitysympäristönä veneillemme. Haastavien testausolosuhteidemme ansiosta jokainen Grandezza-vene on suunniteltu ja rakennettu tarjoamaan asiakkaillemme viihtyisiä ja unohtumattomia hetkiä merellä - satoi tai paistoi.

  Intohimostamme veneilyyn

  Tarinamme alkaa vuodesta 1990, jolloin kaksi kokenutta ja taitavaa veneenrakentajaa alkoivat rakentaa nopeasti suosioon nousseita Finnmaster-veneitä. Heitä yhdisti vahva intohimo veneilyä kohtaan sekä yhteinen määrätietoinen näkemys täydellisen veneen rakentamisesta. Tämä sekä miesten kattava kokemuspohja ja tinkimätön asenne laatua ja käsityötaitoa kohtaan loivat yhdessä vahvan pohjan eräälle suomalaisen veneenrakennusalan suurimmista menestystarinoista.
  Panostamalla korkealuokkaiseen suunnitteluun ja rakentamiseen Finnmaster kasvoikin nopeasti yhdeksi Pohjoismaiden johtavista venemerkeistä. Valikoiman laajennuttua suurempiin veneisiin oli aika tuoda markkinoille jotakin ainutlaatuista ja hienostunutta. Näyttämö oli valmiina uudelle premium-venemerkille, ja ensimmäinen Grandezza-vene toimitettiin ylpeälle omistajalleen vuonna 2005. Ammattitaitoiset veneenrakentajamme ovat siitä lähtien rakentaneet ja toimittaneet korkealaatuisia, 23-40-jalkaisia Grandezza-veneitä vaativille veneilijöille ympäri Eurooppaa.

  Grandezza boat

  Vapauden elämäntapa

  Kauniissa ja vaativassa saaristossamme vene on paljon muutakin kuin pelkkä kuljetusväline - se on vapautta, intohimoa ja perinnettä. Ennen kaikkea se on kuitenkin elämäntapa. Me Finnmaster Boatsilla olemme osa tätä elämäntapaa.

  Grandezza boat

  Turvallisesti seikkailuun Finnmaster-veneellä.

  Tutustu veneisiin
  Two boats

  Tunteesta toteutukseen

  Tasokkaan työn jälki on venerakentajiemme ylpeydenaihe. Huolellinen suunnittelu ja käsityö yhdistettynä lukuisiin laaduntarkastuspisteisiin rakentamisen aikana varmistavat, että jokainen Grandezza-vene on valmistettu korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Lyhyesti sanottuna: olemme aidosti omistautuneita toimittamaan asiakkaillemme täydellisiä veneitä.
  Jokainen Grandezza on ainutlaatuinen yksilö ja huolella valittujen osien, komponenttien ja materiaalien viimeistelty yhdistelmä. Vaadimme siksi kaikilta yhteistyö-kumppaneiltamme ja toimittajiltamme samaa tinkimätöntä laadulle omistautumista. Kaikki veneissämme käytetyt materiaalit ja komponentit edustavat korkeinta mahdollista laatua. Ne valitaan huolella ja testataan perusteellisesti, jotta voimme varmasti tarjota asiakkaillemme kaikin tavoin hienoimpia mahdollisia kokemuksia aina pienimpiä yksityiskohtia myöten.
  Grandezza-veneiden omistajien täydellisen tyytyväisyyden, mukavuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi jokainen vene käy läpi yksityiskohtaisen testausohjelman ennen kuin se toimitetaan eteenpäin tehtaaltamme. Tämän testauksen aikana jokainen yksityiskohta tarkistetaan kuntoon.
  Nämä arvot ovat Grandezza laadun kulmakiviä. Ne tulevat suoraan venerakentajiemme ja suunnittelijoidemme sydämistä ja toteutetaan suurella tunteella ja intohimolla. Lopputuloksen voit nähdä näillä sivuilla.

  Chisel carving boat part