Vår berättelse – Jari Kaattari

Finn-Marin medlem:
från år 1999
Favorit Grandezza båt genom åren:
Grandezza 28 OC

Vår långtidskollega Jari Kaattari kommer att lämna för välförtjänt pension. Jari har varit inom båtbranschen sedan 1993 och 1999 började han arbeta som kontorschef på Oy Finn-Marin Ltd. I dag är han verksamhetsdirektör, var han ansvarar för produktionsplanering och personalhantering. I nästan 25 år har han rest till jobbet en körsträcka på cirka 110 km. Alla dessa år har han alltid kommit till jobbet med ett leende.

I samband med företagets utveckling har Jaris arbetsbeskrivning utvidgats och medfört nya utmaningar, vilket gör hans arbete intressant. Han trivs med att följa tillverkningen av båtarna tillsammans med personalen. Ett oförglömligt ögonblick genom åren var 2001 när produktionen skiftade om till linjeproduktion. Detta var ett stort framsteg för företaget och speciellt för kostnadskalkyleringen och möjliggjorde att varje arbetsfas kunde klockas separat.

En av Jaris favorit Grandezza båtar är Grandezza 28 OC. Modellen härstammar från Finnmaster 7050.

Idrott har alltid varit nära Jaris hjärta och han har varit medlem i många idrottsföreningar. På fritiden gillar han att spendera tid med sina barn och barnbarn. Han trivs också med trädgårdsarbete och att träna tillsammans med sin fru.

Genom åren har Jari många intressanta historier att berätta, men vi lämnar dessa för honom att berätta. Vi vill tacka Jari för alla dessa år och önska honom goda dagar som pensionär!