Grandezza 34 OC – uudistunut isojen matkaveneiden markkinajohtaja

Lehdistötiedote

Uusi moderni Grandezza 34 OC on täydellinen muotoilun ja suorituskyvyn yhdistelmä. Uutuusmalli perustuu suosittuun 33 OC -malliimme, joka on isojen matkaveneiden markkinajohtaja Suomessa. Näkyvimmät muutokset edelliseen ovat kooltaan lähes kaksinkertainen uimataso, kiinteä aurinkotaso, suuremmat runkoikkunat ja uusi sisustusväri. Erottuva ja tyylikäs Grandezza 34 OC on suunniteltu tuottamaan kaikin tavoin unohtumattomia kokemuksia vesillä.

Pääkäynti veneeseen tapahtuu perästä ison uimatason kautta, josta on helppo kulkea käytännöllisten askelmien ansiosta ja siellä liikkumista helpottavat oikealla korkeudella sijaitsevat keula- ja kattokaiteet. Erikoispitkä kiinteä katto ja suuri 3-ruutuinen kattoluukku luovat joustavan ja helposti muunneltavan tilaratkaisun kaikenlaisiin sääolosuhteisiin sekä laiturissa että merelläkin. Uimataso on varustettu taittopollareilla ja törmäyslistalla, mikä helpottaa ja tekee rantautumisesta turvallista. Pitkän katon ansiosta avotilan sulkeva kuomu on erityisen helppokäyttöinen.

Ohjaamo on ergonomisesti suunniteltu. Kuljettajan istuin on eteen-/taaksepäin säädettävissä ja varustettu jalkatuella. Karttaplotteri, mittaristot ja kytkimet on sijoiteltu siten, että niiden käyttö on sujuvaa. Tummennetut sivulasit ja tummanharmaa kojetaulu estävät tehokkaasti heijastumia. Vakiovarusteena on uusi Raymarine Axiom 12” monitoiminavigointijärjestelmä sisäänrakennetulla RealVision 3D™ -kaikuluotaimella. Vene on saatavana sekä yksi- että kaksimoottoriasennuksena. Kaksimoottoriasennuksiin on saatavana myös Joystick -hallintajärjestelmä, jonka ansiosta veneen satamakäsittely on erityisen helppoa.

Avotilassa sijaitsevat ylelliset matkustustilat kahdeksalle henkilölle. Reilun seisomakorkeuden ja tilavan istuinryhmän myötä suurenkin seurueen on miellyttävää viettää yhteisiä hetkiä. Matkustusmukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota tyylikkäiden kaksiväristen sohvien ja istuinten muotoilun sekä matkustustilan järjestelyjen avulla. Sohvaryhmän takapenkki on äärimmäisen käytännöllinen. Selkänojaa kääntämällä saat muodostettua suuren taaksepäin avautuvan aurinkotason, joka on varustettu peräti neljällä teräksisellä mukinpidikkeellä. Aurinkotason alle sijoitetussa lokerosta löytyy runsaasti tilaa lepuuttajille ja köysille. Säilytyslokeron käyttö on helppoa entistä suuremman uimatason ansiosta. Veneestä löytyy myös toinen auringonottopaikka keulakannelta. Pitkä kattorakenne, kevyesti liukuva kattoluukku sekä entistä helppokäyttöisempi kuomuratkaisu luovat joustavan ja helposti muunneltavan tilaratkaisun kaikenlaisiin sääolosuhteisiin sekä merellä että laiturissa.

Huippuluokan pentteri ja avotilaan sijoitettu tilava oleskelualue takaavat viihtyisät päivät ystäviesi ja perheesi kanssa. Pentteri on sijoitettu avotilaan, joten sille on saatu runsaasti tilaa ja toimivuutta. Erityistä huomiota on kiinnitetty sen varusteluun ja ergonomiaan. Pentteritaso on optimaalisella työskentelykorkeudella ja käytännöllisen työtason avulla laajennettavissa kooltaan lähes kaksinkertaiseksi. Vakiovarusteita ovat keraaminen liesi (diesel), pakastelokerollinen jääkaappi, integroidut tiskialtaat ja hyvät vetolaatikot astioille ja ruokailuvälineille.

Sisätilojen innovatiivinen pohjaratkaisu on suunniteltu tekemään alakannen tilavista ja ilmavista kabiineista rauhalliset yöpymispaikat. Molemmista kabiineista löytyy runsaasti säilytystilaa, mukavat piensohvat sekä kiinteät parivuoteet, joiden ansiosta yöpyminen on helppoa. Huomioitavaa on myös keulakabiinin täysi seisomakorkeus ja upea panoraamaikkuna. Avattavilla tuuletusventtiileillä varustettujen suurien runkoikkunoiden ansiosta sisätilat ovat valoisat sekä ilmavat. Lisäksi kätevällä keulavuoteeseen integroidulla lisäpatjalla saat muodostettua koko keulan kattavan kolmiovuoteen, joka sopii mainiosti perhekäyttöön. Makuutilat neljälle henkilölle, mukavat piensohvat pukeutumista varten sekä erillinen WC-tila tekevät veneestä täydellisen pidemmillekin retkille.

WC- ja suihkutilat sijaitsevat veneen keskiosassa. Suihkutila on erotettu läpinäkyvällä ovella, ja sieltä löytyy turvallisuuden ja toimivuuden parantamiseksi kiinteä penkki, joka kätkee alleen WC-istuimen. Kokonaisuuden kruunaa tyylikkäät peili- ja allaskaapit sekä kulho-tyyppinen käsienpesuallas.

Sisustuksen uusi värimaailma, kuosit ja materiaalit ovat harmonisen tyylikkäät ja edustavat viimeisintä kansainvälistä suuntausta. Tyylikkäät kaksiväriset patjat on valmistettu kestävästä Silvertex™-kankaasta. Myös valaisimet, helat, vetimet ja muut yksityiskohdat on valittu ja testattu huolella. Veneen kaikki ominaisuudet on suunniteltu tekemään merellisestä kokemuksestasi täydellisen, olitpa sitten pidemmällä matkalla perheesi kanssa lempivesilläsi tai nauttimassa herkullista illallista ystäviesi kanssa tähtitaivaan alla.

Korkearesoluutionkuvat:
https://www.dropbox.com/sh/fxhr8dcmhkul29f/AAA2vTv5VlVkNloLvcegqVV4a?dl=0

Tekniset tiedot:
Pituus: 10,03 m
Leveys: 3,23 m
Syväys: 1,20 m
Paino: 4800 kg
Henkilömäärä: 8
Makuupaikat: 4+2
Moottori: 1 x 370 hv, 2 x 220-250 hv
CE-kategoria: B

Lisätietoja:
Oy Finn-Marin Ltd
Antero Sundberg
Puh. 0500 406 405
antero.sundberg@finnmarin.fi
Oy Finn-Marin Ltd.
On Kokkolassa toimiva moottoriveneiden valmistaja. Tuotteet kattavat avo- ja hyttiveneet luokassa 5-13 m. Yritys valmistaa kolmea modernista
muotoilustaan tunnettua venemerkkiä; Grandezza–premiumveneitä, Finnmaster–perheveneitä ja Husky-alumiiniveneitä.