Grandezza 28 DC – moderni urheiluvene uudistuu

Lehdistötiedote

Sporttinen uutuusmalli Grandezza 28 DC on moderni urheiluvene, jonka huoliteltu muotoilu ja suorituskyky hakevat vertaistaan. Avotilassa voit nauttia auringonpaisteesta ja veneen urheilullisesta tuntumasta täysin rinnoin. Grandezza 28 DC perustuu 27 DC:hen, jossa näkyvimmät muutokset edelliseen ovat kooltaan lähes kaksinkertainen uimataso, kiinteä aurinkotaso, tyylikkäät kaksiväriset patjat sekä huomattavasti suuremmat runkoikkunat.

Ohjaamo on ergonomisesti suunniteltu. Ohjauspulpetti on varustettu viistolla jalkatuella ja 2-hengen kuljettajan istuin etäisyyssäädöllä. Kaikki mittarit, kytkimet ja karttaplotteri ovat helposti käsillä. Tummennetut sivuikkunat ja tummanharmaa mittaripaneeli estävät tehokkaasti auringon heijastumia. Veneeseen on valittavissa joko diesel- tai bensakäyttöinen sisäperämoottori teholtaan 260-350 hv.

Avotilassa sijaitsevat ylelliset matkustustilat kahdeksalle henkilölle. Matkustusmukavuuteen ja tilajärjestelyihin on kiinnitetty erityistä huomiota, mm. tyylikkäät kaksiväriset sohvat ja istuimet ovat ergonomisesti muotoillut. Tilavan istuinryhmän myötä suurenkin seurueen on miellyttävää viettää yhteisiä hetkiä. Sohvaryhmän takapenkki on äärimmäisen käytännöllinen. Selkänojaa kääntämällä saat muodostettua suuren taaksepäin suuntautuvan aurinkotason, joka on varustettu peräti neljällä teräksisellä mukinpidikkeellä. Aurinkotason alle sijoitetussa lokerosta löytyy runsaasti tilaa lepuuttajille ja köysille. Säilytyslokeron käyttö on helppoa entistä suuremman uimatason ansiosta.

Pentteri on sijoitettu avotilaan, jossa sille on saatu runsaasti tilaa ja toimivuutta. Erityistä huomiota on kiinnitetty sen varusteluun ja ergonomiaan. Tyylikäs pentteritaso on optimaalisella työskentelykorkeudella ja käytännöllisen työtason avulla laajennettavissa kooltaan lähes kaksinkertaiseksi. Pentterin työtaso on nyt veneen muun värityksen mukaisesti musta ja pesualtaan päälle tulee käytännöllinen kansi, joka on valmistettu samasta materiaalista kuin työtaso. Vakiovarusteita ovat keraaminen liesi (diesel), teräksinen tiskiallas, jääkaappi ja hyvät tilat astioille ja ruokailuvälineille.

Alakerran makuutilat on räätälöity lepoa ja virkistäytymistä varten. Avoimen pohjaratkaisun ja avattavilla tuuletusventtiileillä varustettujen suurien runkoikkunoiden ansiosta sisätilat ovat valoisat ja ilmavat. Kiinteiden parivuoteiden ansiosta yöpyminen on helppoa eikä edellytä ylimääräisiä järjestelyjä. Lisäksi kätevällä keulavuoteeseen integroidulla lisäpatjalla saat muodostettua koko keulan kattavan kolmiovuoteen, joka sopii mainiosti perhekäyttöön. Makuutilat neljälle henkilölle, mukavat piensohvat pukeutumista varten sekä erillinen WC-tila tekevät veneestä täydellisen pitemmillekin retkille.

Sisustuksen värimaailma, kuosit ja materiaalit ovat harmonisen tyylikkäät ja edustavat viimeisintä kansainvälistä suuntausta. Tyylikkäät kaksiväriset patjat on valmistettu kestävästä Silvertex™-kankaasta. Myös valaisimet, helat, vetimet ja muut yksityiskohdat on valittu ja testattu huolella. Sporttinen muotoilu, käytännölliset tilaratkaisut, tehokas suorituskyky ja ketterä ohjattavuus vievät veneilykokemuksesi Grandezza 28 DC:n kanssa aivan uudelle tasolle.

Grandezza 28 DC on ensiesittelyssä Helsingin Vene 17 -messuilla. Lisätietoja http://grandezza.fi/fi/events/

Korkearesoluutionkuvat:
https://www.dropbox.com/sh/fxhr8dcmhkul29f/AAA2vTv5VlVkNloLvcegqVV4a?dl=0

Tekniset tiedot:
Pituus: 8,80 m
Leveys: 2,85 m
Syväys: 1,10 m
Paino: 3100 kg
Henkilömäärä: 8
Makuupaikat: 4+2
Moottori: 260-350 hv
CE-kategoria: C

Lisätietoja:
Oy Finn-Marin Ltd
Martin Kortell
Puh. 0400 648 296
martin.kortell@finnmarin.fi

Oy Finn-Marin Ltd.
On Kokkolassa toimiva moottoriveneiden valmistaja. Tuotteet kattavat avo- ja hyttiveneet luokassa 5-13 m. Yritys valmistaa kolmea modernista muotoilustaan tunnettua venemerkkiä; Grandezza–premiumveneitä, Finnmaster–perheveneitä ja Husky-alumiiniveneitä.