Grandezza 25 S – premium-luokan urheiluvene

Lehdistötiedote

Kaikki alkoi visiostamme suunnitella uusi premium-luokan vene, joka samalla tarjoaa urheilullisen elämyksen. Uusi Grandezza 25 S on kaikkea tätä; malli, jossa yhdistyvät tinkimätön ammattitaito, moderni sporttinen muotoilu ja erinomainen suorituskyky. Täydellinen kumppani vesillä kauniina kesäpäivinä.

Veneen avotila tarjoaa erinomaiset puitteet päiväristeilyyn. Maksimaalisen leveässä avotilassa on runsaasti tilaa suurellekin ryhmälle nauttia aurinkoisista kesäpäivistä pöydän ympärillä. Takapenkki on äärimmäisen käytännöllinen. Selkänojaa kääntämällä saat muodostettua suuren taaksepäin suuntautuvan aurinkotason. Juomat pysyvät kylminä avotilan sohvan alle lisävarusteena saatavien 18-litran kylmälaatikon tai 30-litran vetojääkaapin sisällä. Avotilan istuimen tilalle on saatavana pentterimoduuli pesualtaalla ja 39-litran painevesijärjestelmällä. Pentterimoduuliin voidaan asentaa myös jopa 50-litran jääkaappi.

Ohjaamo on urheilullinen ja ergonomisesti suunniteltu. Tummanharmaa mittaripaneeli estää tehokkaasti auringon heijastumia. Mukavat ja tukevat offshore-istuimet ovat etäisyys- ja korkeussäädöllä. Pulpetit ovat myös viistoilla jalkatuilla varusteltu mikä takaa yhdessä istuinten kanssa luontevan ajoasennon. Kaikki mittarit ja kytkimet ovat helposti käsillä, ja ohjauspulpetista löytyy tilaa jopa 12” karttaplotterille. Vene on saatavissa joko 240 tai 350 hevosvoiman sisäperämoottorilla. Ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset, ja vene onkin jämäkkä ajettava kaikissa olosuhteissa.
Keulakabiini on suunniteltu lepäämistä ja rentoutumista varten. Tilava parivuode, mukava piensohva pukeutumista varten sekä verholla erotettu tila lisävarusteena saatavalle vesi-WC:lle tekevät veneestä täydellisen pitemmillekin retkille. Kiinteän parivuoteen ansiosta yöpyminen on helppoa eikä edellytä ylimääräisiä järjestelyjä. Lisäksi integroidun lisäpatjan ansiosta parivuode laajenee koko keulan kattavaksi ja perhekäyttöön soveltuvaksi kolmen henkilön vuoteeksi. Avoimen pohjaratkaisun ja suurien runkoikkunoiden ansiosta keulakabiini on valoisa ja ilmava.

Veneen värimaailma on harmoninen ja ajaton mutta silti sporttinen ja ylellinen. Vene on suunniteltu ja valmistettu tinkimättä pienistäkään yksityiskohdista aina patjojen tikkauksista ohjaamon komponentteihin asti. Tyylikkäät kaksiväriset patjat on valmistettu kestävästä Silvertex™-kankaasta. Vakiovarustukseen kuuluvat taka- ja etukannen tiikkiturkki sekä avo- ja sisätilan mattosarja. Teräksiset kaiteet, helat ja tuulilasin kehykset luovat tyylikkään ilmeen, jota valinnainen tummanharmaa runkoväri vielä korostaa. Grandezza 25 S on täydellinen valinta laatutietoiselle ja erinomaista suorituskykyä arvostavalle veneilijälle.

Grandezza 25 S on esillä keväällä 2017 Helsingin Vene 17-messuilla ja myös ympäri Eurooppaa. Lisätietoja http://grandezza.fi/fi/events/

Korkearesoluutionkuvat:
https://www.dropbox.com/sh/fxhr8dcmhkul29f/AAA2vTv5VlVkNloLvcegqVV4a?dl=0

Tekniset tiedot:
Pituus: 7,56 m
Leveys: 2,59 m
Syväys: 1,00 m
Paino: 2200 kg
Henkilömäärä: 9
Makuupaikat: 2
Moottori: 240-350 hv
CE kategoria: C

Lisätietoja:
Oy Finn-Marin Ltd
Martin Kortell
Puh. 0400 648 296
martin.kortell@finnmarin.fi

Oy Finn-Marin Ltd.
On Kokkolassa toimiva moottoriveneiden valmistaja. Tuotteet kattavat avo- ja hyttiveneet luokassa 5-13 m. Yritys valmistaa kolmea modernista muotoilustaan tunnettua venemerkkiä; Grandezza–premiumveneitä, Finnmaster–perheveneitä ja Husky-alumiiniveneitä.