Tarinamme – Jarmo Kinnunen

Finn-Marin jäsen:
vuodesta 1990, perustaja
Suosikki Grandezza vuosien varrelta:
Grandezza 31 OC

Jarmo Kinnunen on Oy Finn-Marin Ltd:n myyntijohtaja sekä yksi yrityksen omistajista ja toinen perustajista. Jarmo on työskennellyt yli 35 vuotta venealalla. Hän aloitti tuotantotyöntekijänä ja kotona iltaisin hän rakensi soutuveneitä ja pienempiä veneitä. Kun hän ja Osmo Roukala alkoivat työskennellä samassa tehtaassa, he päättivät alkaa rakentamaan suurempia moottoriveneitä. Vuonna 1990 he perustivat yrityksen Oy Finn-Marin Ltd:n ja lanseerasivat ensimmäisen moottoriveneensä: Finnmaster 710.

Vuosien varrelta on paljon hyviä muistoja. Jarmon mielestä yksi unohtumaton hetki oli vuonna 2003, kun Finn-Marin allekirjoitti jakelusopimuksen Yamahan Motor Skandinavian kanssa. Tämä yhteistyö oli myös alku Grandezzan tarinalle.

Jarmon mukaan parasta hänen työssään on työskentely vientimarkkinoilla, joka on hyvin palkitsevaa. Hän pääsee tapaamaan paljon uusia ihmisiä ja saa tutustua eri kulttuureihin. Jarmo kokee alan muutenkin kiehtovaksi, sillä veneteollisuus kehittyy nopeasti, ja aina on seurattava alan uusimpia trendejä.

Harva tietää, että Jarmon harrastuksiin kuuluu savikiekkoammunta. Hän omistaa myös ravihevosia ja seuraa aktiivisesti niiden suorituksia.