Tarinamme – Jari Kaattari

Finn-Marin jäsen:
vuodesta 1999
Suosikki Grandezza vuosien varrelta:
Grandezza 28 OC

Pitkäaikainen kollegamme Jari Kaattari siirtyy viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Jari on kokenut venealan kiehtovaksi jo vuodesta 1993 lähtien, kun hän siirtyi alalle. Vuonna 1999 hän aloitti Oy Finn-Marin Ltd:n palveluksessa konttoripäällikkönä ja nykyään hän toimii operatiivisena johtajana, ja hän vastaa veneiden tuotannon suunnittelusta ja henkilöstöhallinnosta. Jari on kulkenut melkein 25 vuotta Himangalta Kokkolaan ja kilometrejä on kerääntynyt päivittäin 110 ja 170 km välillä. Kaikki nämä vuodet hän on tullut aina hymyssä suin töihin.

Yrityksen kehityksen mukaan Jarin työkuva on laajentunut ja tuonut uusia haasteita mukanaan, mikä on tehnyt hänen työnsä mielenkiintoiseksi. Hän nauttii, kun saa seurata veneiden valmistuksen työprosessia tuttujen henkilöiden seurassa. Merkittävin muisto vuosien varrelta on vuodelta 2001, kun tuotanto siirtyi yksittäisten veneiden valmistuksesta linjatuotantoon. Tämä oli suuri edistysaskel yrityksen ja varsinkin veneiden kustannuslaskennan kannalta, kun jokainen työvaihe pystyttiin kellottamaan erikseen.

Jarin suosikki Grandezza-vene on Grandezza 28 OC. Tämä malli polveutuu Finnmaster 7050 veneestä.

Urheilu on aina ollut lähellä Jarin sydäntä, ja hän on toiminut seuratoiminnassa monissa eri tehtävissä. Hän nauttii pihan hoidosta ja liikunnan harrastamisesta yhdessä vaimonsa kanssa. Vapaa-ajalla hän viettää myös paljon aikaa lasten ja lastenlasten kanssa.

Vuosien varrella Jarille on kerääntynyt mielenkiintoisia tarinoita takataskuun, mutta ne jätämme hänelle kerrottavaksi. Haluamme kiittää Jaria kaikista näistä vuosista ja toivottaa hyviä eläkepäiviä!